Contactgegevens
Voor een gesmeerde start

Event toebehoren

Elke klus vraagt om een andere aanpak. Om onze klanten zo compleet mogelijk te bedienen hebben wij ons assortiment de laatste jaren sterk uitgebreid. Ons materieel is perfect onderhouden en voldoet uiteraard aan de laatste milieu- en veiligheidseisen.

REGIETORENS

Een Front of house constructie is onmisbaar op elk (muziek)evenement. Om aan de verschillende wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen beschikt Van der Goes over diverse vormen en afmetingen regietorens. De FOH constructies zijn in meerdere verdiepingen te leveren in combinatie met PA-torens en volgspotters.

HEAVY DUTY TOWERS (TRUSS)

Voor de montage van groot formaat LED schermen, grotere overspanningen of de montage van zware toepassingen biedt Van der Goes de zelfontwikkelde stalen Heavy Duty Tower oplossing. Een esthetische oplossing voor de montage van boxen met een verbetering van de zichtlijnen voor het publiek. We lichten de voordelen van ons Heavy Duty Systeem graag persoonlijk aan u toe.

(HIJS)TORENS

Onze Layher constructie (hijs)torens zijn op maat te leveren en ideaal voor de montage van onder ander boxen, signing, sponsor-uitingen en verlichting. Populair zijn ook toepassing van Layher torens voor de montage van LED schermen.

ENTREE CONSTRUCTIES

De entree van uw evenement dient op te vallen. Het is een eye-catcher voor uw bezoekers en een mooie prominente plek voor de signing en sponsor-uitingen. Van der Goes levert en plaatst veilige, kabel-vrije entree-oplossingen waardoor iedereen zich welkom voelt.

BRUGCONSTRUCTIES

Van der Goes levert en plaatst publieksvriendelijke brug- en toegangsconstructies. Over de weg, over het water of door de lucht, een veilige doorgang naar en van uw evenement draagt bij aan het plezier van uw gasten.

RAMPEN EN TRAPPEN

Voor de vlotte en veilige opgang van uw artiesten en publiek levert en plaatst Van der Goes rampen en trappen op logische en voorgeschreven locaties op uw evenement. Materiaal- en rolstoelopgangen, nooduitgangen en luxe trappen(per 2 meter uit te breiden) behoren tot de mogelijkheden.

AFWERKING

Van der Goes Stage constructions bv levert de basisconstructie voor bijna alle onderdelen van uw evenement. Het is daarnaast mogelijk om deze constructie strak af te werken met verschillende materialen afhankelijk van de wensen. Afrokken met (zeil)doek, aankleden met tapijt of vloerbedekking of het afschermen van verschillende delen van de locatie behoren tot de mogelijkheden.