Contactgegevens
Voor een gesmeerde start

Buitenpodia

Elke klus vraagt om een andere aanpak. Om onze klanten zo compleet mogelijk te bedienen hebben wij ons assortiment de laatste jaren sterk uitgebreid. Ons materieel is perfect onderhouden en voldoet uiteraard aan de laatste milieu- en veiligheidseisen:

GROUND SUPPORT PODIA

Dit Prolyte podium met MPT-roof is een podium met uitstraling en allure. Het heeft een clearance van 6,50m. wat het uiterst geschikt maakt voor de middelgrote tot grote evenementen. Het is ook leverbaar in een transparante versie.

FLAT ROOF PODIA

De Flat roof podia zijn snel te bouwen en leverbaar in veel verschillende maten. Het is leverbaar met grijs/zwart of transparant zeildoek. Ook is het mogelijk om 2 podia geschakeld te bouwen.

MINI ARCH PODIA

De Mini Arch podia zijn snel te bouwen en hebben een standaard breedte van 8,28m. De diepte is variabel van 4,14m. tot wel 16,56m. De podia zijn leverbaar met grijs/zwart of transparant zeildoek of een combinatie van beide.

CURVED ROOF PODIA

Curved roof podia zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zowel met grijs/zwart als transparant zeildoek.

VIP ARCH PODIA

Het Vip Arch podium is een speciale Dj-overkapping. Vip Arch podia zijn leverbaar in de afmeting 6,21 x 4,14m. Afgewerkt met grijs, zwart of transparant zeildoek.

MAATWERK

Voor elk evenement kan een podium op maat worden gemaakt. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.